Μαρσέιγ - Παναθηναϊκός: Χέρι του Γκεντουζί και ο Ιωαννίδης με πέναλτι σε «νεκρό» χρόνο έστειλε το ματς στην παράταση (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Ιωαννίδης

bet365

Ο Ματέο Γκεντουζί έκανε χέρι μέσα στην περιοχή στην τελευταία φάση του ματς, μετά από παρέμβαση του VAR ο Παναθηναϊκός πήρε πέναλτι και ο Φώτης Ιωαννίδης με εύστοχη εκτέλεση έστειλε τις δυο ομάδες στην παράταση.

Ο «από μηχανής Θεός» Φώτης Ιωαννίδης για ακόμα μια φορά βγήκε μπροστά όταν τον χρειάστηκε ο Παναθηναϊκός! Στην ουσιαστικά τελευταία φάση της ρεβάνς με την Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» ο Ματέο Γκεντουζί έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, ο Μάικλ Όλιβερ, δεν είδε παράβαση, όμως εκεί έκανε την παρέμβαση του ο VAR,

Ο Βρετανός διαιτητής έκανε «on-field review» και έδωσε το πέναλτι. Ο διεθνής Έλληνας σέντερ φορ με φανταστική εκτέλεση «τίναξε» τα δίχτυα του Λόπεθ, μείωσε σε 2-1 στο 90+9' και έστειλε το ματς στην παράταση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα