Παναθηναϊκός: Η «L' Equipe» υποκλίθηκε στους «Πράσινους»

Newsroom
pao marseille

bet365

Σε ματς - θρίλερ που κρίθηκε τελικά στα πέναλτι (3-5 πεν.) ο Παναθηναϊκός επικράτησε επί της Μαρσέιγ και προκρίθηκε στα play offs του Champions League, αναγκάζοντας τη γαλλική «L'Equipe» να του... βγάλει το καπέλο!

Μυθική βραδιά για τον Παναθηναϊκό στη Μασσαλία, με τους «Πράσινους» να παίρνουν ιστορική πρόκριση επί της Μαρσέιγ στο κατάμεστο Βελοντρόμ σε ένα ματς που έσπασε καρδιές, με τους Γάλλους να προηγούνται 2-0 ως την εκπνοή του 90λέπτου, με τον Φώτη Ιωάννιδη να μειώνει σε 2-1 και τελικά το παιχνίδι να οδηγείται στα πέναλτι όπου το «τριφύλλι» ήταν αλάνθαστο.

Η εμφάνιση της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τελικά η πρόκριση επί της Μαρσέιγ μέσα στο σπίτι της όπως είναι αναμενόμενο φιγουράρει στον γαλλικό Τύπο, με την «L'Equipe» να τιτλοφορείται σήμερα (16/08) με το: «Οι Θεοί ήταν Έλληνες».

Δείτε το:

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα