Παναθηναϊκός: Σήμερα δηλώνει την λίστα για Μπράγκα, τα ερωτηματικά για Αράο, Τσόκαϊ, Αϊτόρ και άλλους...

Γιάννης Σερέτης
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

bet365

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται σήμερα να δηλώσει την λίστα με τους παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα ματς με την Μπράγκα για τα play-offs του Champions League. Μέχρι την Τρίτη έχει δικαίωμα για 2 αλλαγές.

Μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Μαρσέιγ, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Μπράγκα για τα play-offs του Champions League. Οι «πράσινοι» αναμένεται να δηλώσουν σήμερα την λίστα με τους παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις αναμετρήσεις με τους Πορτογάλους. Μια λίστα στην οποία ως την Τρίτη θα μπορούν να γίνουν δύο αλλαγές.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν ο νεοαποκτηθέντας Γουίλιαν Αράο θα είναι στη λίστα, κάτι που λογικά θα γίνει με τον Μπαρτ Σένκεφελντ που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν είναι πολλά...

α) Θα μείνουν πάλι εκτός λίστας Αϊτόρ και Ζέκα; Πιθανότατα ναι.

β) Θα μπει άμεσα στη λίστα ο Αράο ή θα τον «κρατήσει» για τη φάση των ομίλων ο Γιοβάνοβιτς; Φουλ προετοιμασία έχει κάνει ο Βραζιλιάνος με τη Φενέρ, έχει πάρει μέρος και σε δύο από τα τρία φιλικά.

γ) Ο Σένκεφελντ θα πάρει τη θέση του Τσόκαϊ στη λίστα, ή θα μείνει εκτός ο Πάλμερ - Μπράουν, δεδομένου ότι ο Σιδεράς - ως Ελληνας από την Ακαδημία - «πρέπει» να είναι εντός της λίστας;

δ) Αν μπει στη λίστα και ο Αράο εκτός από τον Σένκεφελντ, μήπως «κόψει» δεύτερο χαφ (εκτός από τον Τσόκαϊ) και όχι στόπερ ο Γιοβάνοβιτς; Μήπως σ΄αυτή την περίπτωση την «πληρώσει» ο Λάζλο Κλέινχέισλερ; Δύσκολο, διότι ο Ούγγρος παίζει σε όλα τα ματς ως αλλαγή, αλλά ας μην το αποκλείσουμε.

Σε κάθε περίπτωση η θέση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι δύσκολη και αυτό οφείλεται στην έλλειψη Ελλήνων παικτών δεδομένου ότι κάθε συμμετέχουσα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δικαιούται να δηλώνει maximum 17 ξένους παίκτες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα