UEFA: Τουλάχιστον τρεις ελληνικές ομάδες στη φάση των ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης

UEFA: Τουλάχιστον τρεις ελληνικές ομάδες στη φάση των ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης

bet365

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στις καθυστερήσεις την Γκενκ, προκρίθηκε στα play-offs του Europa League και έγινε η τρίτη ελληνική ομάδα που κλείδωσε την παρουσία της σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

«Απόδραση» του Ολυμπιακού από το Βέλγιο! Οι Πειραιώτες με γκολ του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο 90+6' ισοφάρισαν κόντρα στην Γκενκ σε 1-1, το οποίο διατήρησαν μέχρι το φινάλε και προκρίθηκαν στα play-offs του Europa League.

Οι Ερυθρόλευκοι με αυτή την πρόκριση εξασφάλισαν και την παρουσία τους σε ευρωπαϊκό όμιλο, καθώς στο απευκταίο σενάριο που αποκλειστεί από την Τσουκαρίτσκι έχει εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Conference League. Πλέον η Ελλάδα θα έχει τρεις εκπροσώπους στη φάση των ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Τη θέση τους έχουν «κλειδώσει» ο Παναθηναϊκός μετά την πρόκριση επί της Ντνίπρο και η «νταμπλούχος» ΑΕΚ πριν καν συμμετάσχει στα προκριματικά. Το Τριφύλλι αν δεν καταφέρει τον απόλυτο στόχο με την πρόκριση στους ομίλους του Champions League θα είναι στους ομίλους του Europa League.

Από την πλευρά του ο Δικέφαλος στο χείριστο σενάριο των δυο αποκλεισμών από Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Σπάρτα Πράγας θα αγωνιστεί στο Conference League. Εάν η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ολοκληρώσει στη Νέα Φιλαδέλφεια τη δουλειά που άρχισε στο «Μάξιμιρ» και προκριθεί στα play-offs του Champions League αλλά αποκλειστεί από την Αντβέρπ θα πάει στο Europa League.

Ο αποκλεισμός του Άρη «έσβησε» τον στόχο του 5/5, όμως η πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Χάιντουκ Σπλιτ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουμε τέσσερις ομάδες στους ομίλους, εάν η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πανηγυρίσει τρίτη διαδοχική πρόκριση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα