ΑΕΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ: O Αραούχο με γκολάρα έδωσε σύνθημα ανατροπής και φίλησε φανέλα με το όνομα του Μιχάλη (vid)

Araujo

bet365

Ο Σέρχιο Αραούχο με φανταστικό γκολ στο 90+2' μείωσε σε 1-2 την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και πανηγύρισε, φιλώντας την φανέλα του Μιχάλη Κατσούρη.

Ποιος άλλος; Ο αρχηγός Σέρχιο Αραούχο για ακόμα μια φορά βγήκε μπροστά και «μίλησε» όταν η ΑΕΚ τον χρειαζόταν περισσότερο. Ο Τσίνο που ήταν να επιστρέψει τον Οκτώβριο και έσπασε όλα τα κοντέρ μετά τη συμμετοχή στο γκολ του Γαλανόπουλου στην Κροατία πέτυχε το γκολ στη ρεβάνς που άνοιξε τον δρόμο της ανατροπής.

Στο 90+2' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Πέτκοβιτς πήρε την κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στον Αργεντινό, ο οποίος με τελείωμα φορ τεράστιας κλάσης μείωσε σε 2-1. Ο 31χρονος επιθετικός πέτυχε το ιστορικό πρώτο γκολ της ΑΕΚ στην επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια, σχημάτισε το «Μ» με τα δάχτυλα του, σήκωσε μια κιτρινόμαυρη φανέλα με το όνομα του Μιχάλη Κατσούρη και την φίλησε. Λίγο αργότερα ο Βίντα ολοκλήρωσε την μεγάλη ανατροπή και πρόκριση στα play-offs του Champions League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα