ΑΕΚ: Οι μέρες και οι ώρες των αναμετρήσεων με την Αντβέρπ για τα play-offs του Champions League

Βασίλης Μπαλατσός
Αραούχο

bet365

Η ΑΕΚ μετά την επική πρόκριση επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ έχει μπροστά της το εμπόδιο της Αντβέρπ για την πρόκριση της στη φάση των ομίλων του Champions League.

Η «επτάψυχη» ΑΕΚ με γκολ του Σέρχιο Αραούχο και του Ντομαγκόι Βίντα στις καθυστερήσεις απέκλεισε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο ιστορικό πρώτο της ευρωπαϊκό ματς μετά την επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πλέον οι νταμπλούχοι Ελλάδας πρέπει να αποκλείσουν την πρωταθλήτρια Βελγίου, Αντβέρπ, για να κλειδώσουν τη θέση τους στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Ένωση δεν έχει χρόνο για πανηγυρισμούς, καθώς την ερχόμενη Τρίτη (22/8) θα αγωνιστούν στην Αμβέρσα για το πρώτο ματς του ζευγαριού στα play-offs του Champions League, ενώ η ρεβάνς της OPAP Arena θα γίνει στις 30 του ίδιου μήνα. Όλα τα ματς του γύρου είναι προγραμματισμένα για τις 22:00.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα