Αντβέρπ - ΑΕΚ: Χωρίς τον Άβιλα οι Βέλγοι, τελειώνει η μεταγραφή του στον Άγιαξ

Ο Άβιλα φεύγει από την Αντβέρπ

bet365

Ο Γκαστόν Άβιλα δεν προπονήθηκε με την Αντβέρπ και αναμένεται στην Ολλανδία την Τρίτη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άγιαξ, κάτι που σημαίνει πως δεν θα τον βρει αντιμέτωπο η ΑΕΚ στο πρώτο ματς με τους πρωταθλητές Βελγίου (22/8, 22:00).

Χωρίς τον Γκαστόν Άβιλα θα βρει την Αντβέρπ η ΑΕΚ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα play-offs του Champions League (22/8, 22:00).

Ο βασικός Αργεντινός μπακ των Βέλγων ήταν «κλεισμένος» από τον Άγιαξ εδώ και μερικές μέρες και το ερώτημα ήταν αν θα αγωνιστεί στο ματς της Τρίτης πριν αναχωρήσει για τον Αίαντα. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν θα συμβεί σύμφωνα με την «Telegraaf», καθώς ο παίκτης δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα τη Δευτέρα και αναμένεται μέχρι την Τρίτη στο Άμστερνταμ προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Υπενθυμίζεται ότι το deal μεταξύ Αντβέρπ και Άγιαξ έκλεισε στα 12,5 εκατομμύρια ευρώ κι αποτελεί πώληση-ρεκόρ για τον βελγικό σύλλογο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα