Μπαρτσελόνα - Αντβέρπ: Σκόραρε το πρώτο του... αστεράτο τέρμα ο Γκάβι, ντοπιέτα ο Φέλιξ και 5-0! (vid)

Newsroom
gavi_goal

bet365

Το... λιθαράκι του στο πάρτι της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Αντβέρπ έβαλε ο Γκάβι, με τον Ζοάο Φέλιξ να σκοράρει ξανά και τους Καταλανούς να πετυχαίνουν και πέμπτο τέρμα.

Έστησε... πάρτι στη Βαρκελώνη η Μπαρτσελόνα με «θύμα» την Αντβέρπ! Μετά το 3-0 του πρώτου μέρους, οι Μπλαουγκράνα μπήκαν στην επανάληψη με τις ίδιες διαθέσεις και μπόρεσαν να πάρουν αέρα τεσσάρων τερμάτων. Στο 54ο λεπτό ο Γκάβι βρέθηκε στην περιοχή και με αριστερό «κεραυνό» τράνταξε τα δίχτυα του Μπιτέ για το 4-0, πετυχαίνοντας μάλιστα το πρώτο του τέρμα στο Champions League.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 65', ο Ζοάο Φέλιξ ολοκλήρωσε την ντοπιέτα του και με ωραία κεφαλιά διαμόρφωσε το 5-0 εις βάρος των Βέλγων.

Ο Γκάβι μάλιστα, στα 19 του, έγινε ο έκτος νεότερος παίκτης που σκοράρει για την Μπάρτσα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Αυτή είναι η σχετική λίστα:

Ανσού Φατί (17 ετών και 40 ημερών), Μπόγιαν (17 ετών και 217 ημερών), Πέδρι (17 ετών και 330 ημερών), Mέσι (18 ετών και 131 ημερών), Τζιοβάνι Ντος Σάντος (18 ετών και 215 ημερών), Γκάβι (19 ετών και 45 ημερών)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα