Champions League: Αυτοί είναι οι τερματοφύλακες που έχουν σκοράρει στη διοργάνωση (vids)

Champions League: Αυτοί είναι οι τερματοφύλακες που έχουν σκοράρει στη διοργάνωση (vids)

Προβεντέλ

bet365

Ο Ιβάν Προβεντέλ με το γκολ του κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, έγινε ο τέταρτος τερματοφύλακας που έχει σκοράρει ποτέ σε αγώνα του Champions League.

Με αφορμή το γκολ του Ιβάν Προβεντέλ στην αναμέτρηση της Λάτσιο απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, το Gazzetta σας παρουσιάζει τους τρεις τερματοφύλακες που έχουν πετύχει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τερματοφύλακας των Λατσιάλι είναι μόλις ο δεύτερος που καταφέρνει να σκοράρει μακριά από την… άσπρη βούλα.

Ο Γιεργκ Μπουτ είχε βρει δίχτυα τέσσερις φορές στην καριέρα του σε αγώνα Champions League, όλες απέναντι στη Γιουβέντους. Η πρώτη ήταν με τη φανέλα του Αμβούργου στις 13 Σεπτεμβρίου του 2000.

 

Η δεύτερη αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Λεβερκούζεν στις 12 Μαρτίου του 2002 και οι άλλες δυο στον ίδιο αγώνα όταν και υπερασπιζόταν την εστία της Μπάγερν στις 8 Δεκεμβρίου του 2009.

Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Σινάν Μπολάτ, ο οποίος αγωνιζόταν με τη Σταντάρ Λιέγης και πέτυχε γκολ στην αναμέτρηση κόντρα στην Άλκμααρ στις 9 Σεπτεμβρίου του 2009.

Ο τελευταίος χρονικά πριν τον Προβεντέλ ήταν ο τερματοφύλακας της Χαποέλ Τελ Αβίβ, Βίνσεντ Ενιγιάμα, ο οποίος κατάφερε να έρθει σε επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα στον αγώνα με αντίπαλο τη Λυών στις 29 Σεπτεμβρίου του 2010.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα