Ονάνα: «Απογοήτευσα την Γιουνάιτεντ, εγώ φταίω που δεν νικήσαμε τη Μπάγερν»

Νίκος Κικίδης
Ονάνα

bet365

Σκληρή αυτοκριτική από τον Αντρέ Ονάνα, ο οποίος ανέλαβε πάνω του την ευθύνη για την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρεμιέρα του Champions League απέναντι στη Μπάγερν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάλεψε μέχρι τέλους, αλλά τελικά λύγισε απέναντι στη Μπάγερν που επικράτησε 4-3 σε μια χορταστική πρεμιέρα.

Μια πρεμιέρα βέβαια που ο Αντρέ Ονάνα θα θέλει σίγουρα να ξεχάσει, καθώς πέρα από τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε είχε σημαντική ευθύνη και στο 1-0 των Βαυαρών που άνοιξε τον χορό των γκολ.

Παρόλα αυτά ο Καμερουνέζος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και προχώρησε σε σκληρή αυτοκριτική μετά το ματς, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για την ήττα των Κόκκινων Διάβολων.

«Είναι δική μου ευθύνη, εξαιτίας μου δεν νικήσαμε και πρέπει να μάθω από αυτό. Έχω πολλά να αποδείξω, επειδή για να είμαι ειλκιρινής το ξεκίνημά μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι τόσο καλό. Απογοήτευσα την ομάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά στην... απολογία του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα