Γαλατασαράι - Μπάγερν Μονάχου 1-3: «Ζόρικη» τριάρα για τους «απόλυτους» Βαυαρούς στην Πόλη (vid)

Ιάσονας Θεριός
bayern_munich_chl_winnn

bet365

Η Γαλατασαράι πέταξε στα... σκουπίδια ένα σωρό ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και είδε την Μπάγερν Μονάχου να την τιμωρεί, να παίρνει τη νίκη (3-1) και να κάνει το 3X3, με την οποία στρογγυλοκάθισε στην κορυφή του 1ου ομίλου.

Μπορεί να... ίδρωσε στην «καυτή» ατμόσφαιρα του «Αλί Σαμί Γεν», όμως η Μπάγερν Μονάχου χάρη στα γκολ των Κομάν, Κέιν και Μουσιάλα υπέταξε τελικά τη «σπάταλη» Γαλατασαράι με 3-1 και συνέχισε το απόλυτό της στους ομίλους του Champions League, παραμένοντας στην 1η θέση του ομίλου της. Οι πρωταθλητές Γερμανίας μάλιστα πέρασαν στην ιστορία με αυτό το τρίποντο, αφού έγιναν οι πρώτοι στα χρονικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης που φτάνουν τις οκτώ διαδοχικές εκτός έδρας νίκες.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι που επί της ουσίας ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους καλή στιγμή. Μόλις στο 8ο λεπτό ο Κομάν βρέθηκε σε θέση βολής εντός περιοχής μετά την πάσα του Σανέ και εκτέλεσε τον Μουσλέρα υποδειγματικά για το 1-0.

Η απάντηση της Τσιμ Μπομ ωστόσο, ήταν άμεση και εντυπωσιακή, από την άποψη ότι κατάφερε να περιορίσει πολύ τους Βαυαρούς και να φτάνει με συνέπεια και άνεση μπροστά από την εστία τους. Οι Τούρκοι ωστόσο αποδείχθηκαν τραγικά αναποτελεσματικοί, ενώ ο Ούλραϊχ όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. Στο 9' είπε «όχι» στο πανέμορφο γυριστό του Ακτούρκογλου, ενώ δύο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έχασε μια από τις ευκαιρίες της χρονιάς αστοχώντας από την καρδιά της περιοχής μπροστά σε ανυπεράσπιστη εστία.

Στο 30' ο Ικάρντι κέρδισε το πέναλτι και με... κοχονάτη εκτέλεσε α λα Πανένκα έδωσε στην ομάδα του το γκολ που άξιζε. Η Γαλατά θα μπορούσε να είχε πάρει και το προβάδισμα, ωστόσο στο 39' ο Ικάρντι σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά και στο 45' ξανά ο Ακτούρκογλου είδε τον Ούλραϊχ να τον σταματά σε τετ α τετ.

Το... έγκλημα ωστόσο δεν θα μπορούσε να μείνει ατιμώρητο από την Μπάγερν Μονάχου που στο δεύτερο μέρος επέβαλε τον νόμο του ισχυρού. Η πίεση της Γαλατά αναμενόμενα μειώθηκε και οι Βαυαροί πήραν σταδιακά μέτρα, όντας πλέον πολύ πιο απειλητικοί. Στο 73', και με τη βοήθεια της τύχης, ο Κέιν έκανε από κοντά το 2-1 και έξι λεπτά μετά ο Μουσιάλα με ωραίο σουτ «κλείδωσε» το τρίποντο. Η ομάδα του Τούχελ μάλιστα στη συνέχεια βρήκε πολλούς χώρους στην πλάτη των γηπεδούχων που έψαχναν ένα θαύμα και θα μπορούσε να είχε φτάσει στη νίκη με ακόμα μεγαλύτερη διαφορά.

Γαλατασαράι: Μουσλέρα, Σάντσες, Μπόουι, Μπαρντακτσί, Καρατάς (75’ Ανχελίνιο), Αϊχάν (80’ Εντομπελέ), Τορέιρα, Τετέ (56’ Μέρτενς), Ζαχά (75’ Ζίγιεχ), Ακτούρκογλου (74’ Γιλμάζ), Ικάρντι

Μπάγερν Μονάχου: Ούλραϊχ, Ντέιβις, Ντε Λιχτ, Κιμ, Μαζραουί, Κίμιχ, Λάιμερ, Σανέ, Μουσιάλα, Κομάν (83’ Τελ), Κέιν (83’ Τσούπο Μότινγκ)

1ος όμιλος

Αποτελέσματα
Γαλατασαράι - Μπάγερν Μονάχου 1-3
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κοπεγχάγη 21:45

Βαθμολογία

  1. Μπάγερν Μονάχου 3 (9-5) 9
  2. Γαλατασαράι 3 (6-7) 4
  3. Κοπεγχάγη 2 (3-4) 1
  4. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2 (5-7) 0

Επόμενη αγωνιστική (08/11)
Μπάγερν Μονάχου - Γαλατασαράι
Κοπεγχάγη - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα