Μαρσέιγ - ΑΕΚ: «Νοκ άουτ» ο Πάου Λόπεθ

Βασίλης Μπαλατσός
Λόπεθ

bet365

Σύμφωνα με την Equipe ο βασικός τερματοφύλακας της Μαρσέιγ Πάουλ Λόπεθ θα χάσει το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Βελοντρόμ». Aμφίβολοι οι Σαμουέλ Ζιγκό και Χοακίν Κορέα.

Σημαντικό πλήγμα για την Μαρσέιγ. Ο Τζέναρο Γκατούζο θα έχει στη διάθεση του για το ματς με την ΑΕΚ στο «Βελοντρόμ» για την 3η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του Europa League τον Τζόναθαν Κλος, όμως σύμφωνα με την Equipe ο Πάουλ Λόπεθ δεν θα είναι έτοιμος για το ματς με τον Δικέφαλο την ερχόμενη Πέμπτη (26/10, 19:45).

O βασικός τερματοφύλακας των Μασσαλών έχει τραυματιστεί στον αριστερό μηρό και θα πρέπει να μείνει εκτός για δέκα μέρες. Με βάση αυτά τα δεδομένα ο Ισπανός δεν προλαβαίνει τον αγώνα με την Ένωση και συνεπώς ο Ρούμπεν Μπλάνκο θα πάρει τη θέση στον «άσο». Από εκεί και πέρα αμφίβολοι είναι οι Σαμουέλ Ζιγκό και Χοακίν Κορέα, οι οποίοι δεν έχουν αναρρώσει επαρκώς.

O Λόπεθ ήταν βασικός και στα 13 παιχνίδι της Μαρσέιγ μέσα στη σεζόν, κράτησε τέσσερις φορές ανέπαφη την εστία του και δέχτηκε 18 γκολ.

Η πιθανή ενδεκάδα της Μαρσέιγ: Μπλάνκο – Κλος, Εμπεμπά, Μπαλέρντι, Λόντι – Βερετού, Ρονζιέ (ή Κοντογκμπιά) – Σαρ, Αρίτ, Εντιαγέ – Ομπαμεγιάνγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα