Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κοπεγχάγη 1-0: Λυτρωτής ο Μαγκουάιρ, ήρωας ο Ονάνα!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κοπεγχάγη 1-0: Λυτρωτής ο Μαγκουάιρ, ήρωας ο Ονάνα!

Μαγκουάιρ

bet365

Απίθανα πράγματα στο Ολντ Τράφορντ! Ο Μαγκουάιρ λύτρωσε τη Γιουνάιτεντ με το γκολ του και ο Ονάμα την έσωσε από... σοκ, μιας και έπιασε πέναλτι στο 90'+7! Νίκη 1-0 κόντρα στην Κοπεγχάγη και πρώτοι βαθμοί...

Πρώτη νίκη στον όμιλο για τη Γιουνάιτεντ (1-0 την Κοπεγχάγη) με τρελό χτυποκάρδι και πρωταγωνιστές δυο παίκτες που έχουν... ακούσει πολλά! Η Μάντσεστερ ήταν σε ακόμα ένα ματς κακή, όμως λυτρώθηκε από τον Μαγκουάιρ και από τον Ονάνα. Ο πρώτος από την... πόρτα της εξόδου έγινε αυτός που την έβαλε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης χάρη στο γκολ που πέτυχε, ενώ ο Καμερουνέζος κράτησε το τρίποντο με τη μεγάλη επέμβαση στο πέναλτι του Λάρσον στο 90'+7'!

Μπορεί οι φίλοι της Γιουνάιτεντ να περίμεναν ένα δυνατό ξεκίνημα, ωστόσο διαψεύστηκαν, μιας και οι Δανοί πάτησαν εξαιρετικά, κυκλοφόρησαν ιδανικά και είχαν την πρώτη μεγάλη φάση. Ο Ελιονούσι έκανε τη σέντρα και το βολέ του Γκονσάλβες σταμάτησε στο δοκάρι. Κάκιστο το α' μέρος για την Μάντσεστερ, η οποία δεν μπορούσε να φανεί απειλητική. Το β' μέρος άρχισε με δυο ευκαιρίες, όμως Ονάνα και Γκραμπάρα έκαναν σημαντικές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Λέραγκερ και Έρικσεν αντίστοιχα.

Ρεγκιλόν και Γκαρνάτσο έκαναν πιο επιθετική την ομάδα τους, με τον Αργεντινό να θέλει, αλλά να χάνει σημαντική ευκαιρία να σκοράρει. Ωστόσο, η λύτρωση ήρθε στο 72' με πρωταγωνιστή τον παίκτη που ήταν στην... πόρτα της εξόδου, τον Χάρι Μαγκουάιρ. Ο Βρετανός με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, ανεβάζοντας παράλληλα την αυτοπεποίθησή της.

Ράσφορντ και ΜακΤόμινεϊ έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να κλειδώσουν τη νίκη και η Γιουνάιτεντ γι ακόμα μια φορά έπαιξε με τη φωτιά. Στις καθυστερήσεις οι Δανοί κέρδισαν πέναλτι, όμως, ο Ονάνα με σούπερ επέμβαση στο 90'+7' νίκησε τον Λάρσον και κράτησε μια μεγάλη νίκη.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα, Νταλότ, Βαράν, Μαγκουάιρ, Ρεγκιλόν (63’ Λίντελεφ), Άμραμπατ (46’ Έρικσεν), ΜακΤόμινεϊ, Φερνάντες, Χόιλουντ (86’ Μαρσιάλ), Άντον ι(63’ Γκαρνάτσο), Ράσφορντ

Κοπεγχάγη: Γκράμπαρα, Γέλερτ (77’ Σόρενσεν), Ντάικς, Βάβρο, Άνκερσεν, Φαλκ, Λεράγκερ, Γκονσάλβες (85’ Λάρσον), Ελγιουνούσι, Ακουρί, Κλάεσον (77’ Όσκαρσον)

1ος όμιλος
Αποτελέσματα
Γαλατασαράι - Μπάγερν Μονάχου 1-3
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κοπεγχάγη 1-0


Βαθμολογία

1. Μπάγερν Μονάχου 3 (9-5) 9
2. Γαλατασαράι 3 (6-7) 4
3. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3 (6-7) 3
4. Κοπεγχάγη 3 (3-5) 1


Επόμενη αγωνιστική (08/11)
Μπάγερν Μονάχου - Γαλατασαράι
Κοπεγχάγη - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα