Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Standing ovation από τους οπαδούς σε Μαγκουάιρ και Ονάνα (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Standing ovation από τους οπαδούς σε Μαγκουάιρ και Ονάνα (vid)

Newsroom
m

bet365

Ο Αντρέ Ονάνα και ο Χάρι Μαγκουάιρ έλαβαν ένα θερμό χειροκρότημα κατά την αποχώρησή τους από τον αγωνιστικό χώρο μετά την κρίσιμη νίκη της Γιουνάιτεντ επί της Κοπεγχάγης στο Champions League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξασφάλισε τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό Champions League, καθώς επικράτησε με 1-0 της Κοπεγχάγης την Τρίτη (24/10) με ήρωες δύο από τα «μαύρα πρόβατα».

Ο Χάρι Μαγκουάιρ σκόραρε με κεφαλιά στο 72ο λεπτό, με τους «Κόκκινους Διάβολους» να χρεώνονται με πέναλτι στις καθυστερήσεις μετά από άτσαλο μαρκάρισμα του Σκοτ ΜακΤομινέι. Όμως, ο Ονάνα πραγματοποίησε μια ηρωική απόκρουση στην εκτέλεση του Τζόρνταν Λάρσον.

Μαγκουάιρ και Ονάνα αποχώρησαν ταυτόχρονα από τον αγωνιστικό χώρο αφού μίλησαν στο TNT Sports και καθώς κατευθύνονταν προς το τούνελ, οι οπαδοί της ομάδας τους χάρισαν ένα θερμό χειροκρότημα.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα