Μίλαν - Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Ζιρού ολοκλήρωσε την ανατροπή (vid)

Ζιρού

bet365

Ο Ολιβιέ Ζιρού «πέταξε» πάνω από τον Μίλαν Σκρίνιαρ και με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τη Μίλαν κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν και ολοκλήρωσε την ανατροπή των Ροσονέρι.

Ο Ολιβιέ Ζιρού «υπέγραψε» την ανατροπή της Μίλαν κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι προηγήθηκαν στο 9' με τον Σκρίνιαρ, ο Λεάο ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα με ψαλίδι και ο Γάλλος σέντερ φορ πέτυχε το γκολ για το 2-1.

Στο 50' ο Χακίμι και ο Λεάο συγκρούστηκαν μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής δεν σταμάτησε το ματς, ο Τεό Ερνατνές έβγαλε τη σέντρα - ξυραφιά, ο Ζιρού «πέταξε» πάνω από τον Μίλαν Σκρίνιαρ και με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Ντοναρούμα. Σε ηλικία 37 ετών και 38 ημερών έγινε ο γηραιότερος Γάλλος σκόρερ στην ιστορία του Champions League, ξεπερνώντας τον Λοράν Μπλαν, ο οποίος το 2002 είχε βρει δίχτυα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον του Ολυμπιακού σε ηλικία 36 ετών και 338 ημερών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα