Μπάγερν Μονάχου - Γαλατάσαραϊ 2-1: Στους «16» του Champions League οι απόλυτοι Βαυαροί

Μπάγερν

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε με 2-1 τη Γαλατάσαραϊ στην «Allianz Arena», έκανε το 4Χ4 και εξασφάλισε την πρόκριση της στη φάση των «16» του Champions League ως πρώτη. Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Μπακαμπού.

Η Μπάγερν Μονάχου είναι μια από της έξι ομάδες που έχει κλειδώσει την θέση της στη φάση των «16» του Champions League και η μοναδική που έχει εξασφαλίσει την πρωτιά. Οι Βαυαροί νίκησαν με 2-1 τη Γαλατάσαραϊ στην «Allianz Arena», έκαναν το 4Χ4 στον 1ο Όμιλο και προκρίθηκαν πανηγυρικά στην επόμενη φάση. Μείωσε για τους Τούρκους στις καθυστερήσεις ο πρώην σέντερ φορ του Ολυμπιακού, Σεντρίκ Μπακαμπού.

Η Τσιμ Μπομ πατούσε καλά στο Μόναχο και απείλησε κυρίως με τον Μάουρο Ικάρντι, τον οποίο στο 43' νίκησε ο Νόιερ. Τρία λεπτά νωρίτερα ο Τζαμάλ Μουσιάλα τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Οι Βαυαροί είχαν δοκάρι στο 53’ σε προβολή του Κέιν, ενώ στο 62' ο Τορέιρα σκόραρε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο 80’ ο Κέιν νίκησε με κεφαλιά τον Μουσλέρα μετά από εκτέλεση φάουλ του Κίμιχ, σε πρώτο χρόνο το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, όμως στη συνέχεια μέτρησε μετά από παρέμβαση του VAR. Στο 86' ο Τελ έκανε το γύρισμα και ο Κέιν πλάσαρε σε κενή εστία για το 2-0. Στο 90+3' ο Μπακαμπού έφυγε στην πλάτη της άμυνας μετά από εξαιρετική μπαλιά του πρώην χαφ του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Ολιβέιρα και με το πρώτο του γκολ με την Τσιμ Μπομ έκανε το 2-1, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.

Μπάγερν: Νόιερ, Μαζραουί, Ντέιβις, Ουπαμεκανό (72’Λάιμερ), Γκορέτσκα, Κιμ, Κίμιχ, Μουσιάλα (40’Μίλερ), Κομάν (87’Γκνάμπρι), Σανέ (72’Τελ), Κέιν.

Γαλατάσαραϊ: Μουσλέρα, Μπαρντακτσί, Ανχελίνιο (79’Νέλσον), Σάντσες, Μπούι, Τορέιρα, Αϊχάν (69’Ολιβέιρα), Ακτούρκογλου. Ζιγές (58’Γιλμάζ), Ζαχά (79’Μπακαμπού), Ικάρντι (69’Τετέ)

1ος Όμιλος

Αποτελέσματα (4η αγωνιστική)

Μπάγερν Μονάχου - Γαλατάσαραϊ 2-1
Κοπεγχάγη - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-3

Βαθμολογία

  1. Μπάγερν Μονάχου 12 (11-6)
  2. Κοπεγχάγη 4 (7-8)
  3. Γαλατάσαραϊ 4 (7-9)
  4. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3 (9-11)

Επόμενη αγωνιστική (5η, 29/11)

Γαλατάσαραϊ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 19:45
Μπάγερν Μονάχου - Κοπεγχάγη 22:00

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα