Γαλατασαράι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απαρηγόρητος ο Ονάνα μετά την ισοπαλία (vid)

Newsroom
onana

bet365

Αποκαρδιωμένος ο Αντρέ Ονανά μετά την ισοπαλία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γαλατασαράι (3-3) που κάνει το έργο της πρόκρισης εξαιρετικά δύσκολο για την ομάδα του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήθελε νίκη πάσει θυσία κόντρα στη Γαλατασαράι για να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες πρόκρισης. Μετά την ισοπαλία με 3-3 σε μια συναρπαστική αναμέτρηση, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ φαινόταν να «κρατάει» στα χέρια της τη νίκη. Με γκολ των Γκαρνάτσο και Μπρούνο Φερνάντες προηγήθηκε με 2-0 μέσα σε 20 λεπτά. Ωστόσο, το φάουλ του Ζίγιεχ γύρω στο ημίωρο με ξεκάθαρη ευθύνη του Ονάνα έβαλε τη Γαλατά στο παιχνίδι.

Ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ αποκατέστησε τη διαφορά των δύο τερμάτων της Γιουνάιτεντ λίγο μετά την ανάπαυλα, αλλά ο Ονάνα είχε ξανά ευθύνη σε άλλο χτύπημα φάουλ του Ζίγιες. Ο Ακτούρκογλου έφερε το παιχνίδι στα ίδια για τους γηπεδούχους και τώρα οι «Κόκκινοι Διάβολοι» προσεύχονται για ένα θαύμα στην έκτη αγωνιστική.

Ο κίπερ της Γιουνάιτεντ φάνηκε πάντως να έχει συνειδητοποιήσει ότι η κακή του εμφάνιση κόστισε στην ομάδα αφού σε πλάνα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται αποκαρδιωμένος μετά το τέλος του αγώνα.

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Τεν Χαγκ δεν κατηγόρησε τον τερματοφύλακά του, λέγοντας μετά το παιχνίδι: «Κερδίζουμε και χάνουμε μαζί. Αυτός [ο Ονάνα] είναι εντάξει. Δεν είναι μεμονωμένα άτομα. Τα ατομικά λάθη στο ποδόσφαιρο μπορούν να κάνουν τη διαφορά και εσύ αναλαμβάνεις την ευθύνη γι' αυτό, αλλά είναι πάντα θέμα της ομάδας»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα