Champions League: Εκτός Ευρώπης η Σεβίλλη, μοιρασιά για την Άρσεναλ (vid)

λανς

bet365

Είναι γεγονός, η Σεβίλλη δεν θα διεκδικήσει φέτος το Εuropa League, μιας και η ήττα (2-1) από τη Λανς την κράτησε εκτός Ευρώπης. Μοιρασιά στην Ολλανδία ανάμεσα στην Άρσεναλ και την PSV (1-1)

Αυτό κι αν είναι είδηση… Η Σεβίλλη δεν θα διεκδικήσει φέτος το Εuropa League (μετρά ήδη επτά κατακτήσεις), αφού η Λανς της έκοψε το δρόμο. Οι Γάλλοι επικράτησαν 2-1 εντός έδρας, πήραν την 3η θέση και μαζί το εισιτήριο για τα Play offs του Europa League. Οι Σεβιλιάνοι το πάλεψαν, αλλά στο τέλος ο Σέρχιο Ράμος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει τη νίκη - πρόκριση στην ομάδα του. Κακό το α’ μέρος, ελάχιστες φάσεις, με το σουτ του Ράκιτιτς στο 29’ να ξεχωρίζει, όμως ο Σαμπά είχε εξαιρετική αντίδραση. Η Σεβίλλη μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 57’ είχε δοκάρι στο σουτ του Πεδρόσα.

Η Λανς αντέδρασε και στο 60’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σοτοκά από τον Σουμαρέ. Οι Ισπανοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα, όμως ο διαιτητής δεν άλλαξε την απόφασή του. Ο Φρανκόφσκι δεν αστόχησε και πέτυχε το 1-0. Στο 75’ η Σεβίλλη απάντησε με τον ίδιο τρόπο, κέρδισε πέναλτι και ο Σέρχιο Ράμος χρειάστηκε δυο προσπάθειες για να σκοράρει. Στην πρώτη νικήθηκε από τον Σαμπά, όμως ο γκολκίπερ της Λανς… βιάστηκε. Στην επανάληψη, ο Ισπανός με άψογη εκτέλεση πέτυχε το 1-1. Η Σεβίλλη πίεσε, αλλά ο Ράμος δεν μπόρεσε στο τέλος να λυτρώσει τη Σεβίλλη. Ο Φουλζινί δεν λάθεψε στο τετ-α-τετ και η γαλλική ομάδα πήρε τη νίκη με 2-1 και την πρόκριση.

Μοιρασιά στην Ολλανδία, κορυφή η Άρσεναλ

Χωρίς νικητή (1-1) το ματς στην Ολλανδία ανάμεσα στην Αϊντχόφεν και την Άρσεναλ, με τους Λονδρέζους να τερματίζουν πρώτοι. Οι «κανονιέρηδες» είδαν τον Φέρτεσεν στο 20' με κεφαλιά να βρίσκει το δοκάρι, απάντησαν με τον Ελνένι, του οποίου η προσπάθεια στο 30' είχε την ίδια τύχη. Ωστόσο, η Άρσεναλ πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ, αφού στο 40΄ ο Ενκέτια στην πρώτη του εμφάνιση στο αρχικό σχήμα σε αγώνα Champions League πέτυχε το 1-0. Οι Ολλανδοί αντέδρασαν, αφού στο 50' ο Πέπι μοίρασε αριστερά στον Φέρτεσεν, ο οποίος με ιδανικό τελείωμα διαμόρφωσε το 1-1. H PSV είχε νέο δοκάρι με τον Σαϊμπάρι, ενώ, ο Κίβιορ στο 83' είδε το γκολ του με απευθείας εκτέλεση φάουλ να ακυρώνεται.

Η βαθμολογία του 2ου Ομίλου

Άρσνελ 6 (16-4) 13
Aϊντχόφεν 6 (8-10) 9
Λανς 6 (6-11) 8
Σεβίλλη 6 (7-12) 2

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα