Μάντσεστερ Σίτι: Η σοκαριστική εικόνα του δακτύλου του Ματέους Νούνιες μετά τον τραυματισμό του

Μάντσεστερ Σίτι: Η σοκαριστική εικόνα του δακτύλου του Ματέους Νούνιες μετά τον τραυματισμό του

Newsroom
Ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη ο Ματέους Νούνιες στο δάκτυλο του χεριού του

bet365

Ο Ματέους Νούνιες τραυματίστηκε στο δάκτυλο στο χθεσινό αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Κοπεγχάγη και η εικόνα αυτού ήταν άκρως σοκαριστική.

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να επικράτησε με 3-1 της Κοπεγχάγη στον δεύτερο αγώνα της φάσης των «16» του Champions League και να πήρε την πρόκριση για το προημιτελικά σημειώνοντας παράλληλα κι ένα μεγάλο ρεκόρ, όμως δεν ήταν όλα τα νέα από τη χθεσινή βραδιά θετικά.

Οι «πολίτες» έχασαν τον Ματέους Νούνιες εξαιτίας τραυματισμού που έπαθε στο δάκτυλο με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στο 74ο λεπτό από τον Χάμιλτον, με την εικόνα του χεριού του Πορτογάλου να είναι σοκαριστική.

Ο ποδοσφαιριστής των «σιτιζεν» γλίστρηκε και προσγειώθηκε άσταλα στο χέρι του με αποτέλεσμα να τραυματίσει πολύ σοβαρά το δάκτυλό του, όπως εύκολα μπορεί κανείς να καταλάβει από την παρακάτω φωτογραφία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα