Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν: Προσβολές στον Ντεμπελέ κατά την άφιξη της PSG στη Βαρκελώνη (vid)

Newsroom
ΝΤΕΜΠΕΛΕ

bet365

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα δεν έχουν συγχωρήσει στον Ντεμπελέ την αποχώρησή του και τον πανηγυρισμό του μετά το γκολ στο πρώτο ματς στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Η ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε σήμερα (15/04) το πρωί στη Βαρκελώνη ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Champions League. Η γαλλική ομάδα έρχεται με στόχο την ανατροπή μετά την ήττα με 2-3 στο «Παρκ Ντε Πρενς» στο πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού.

Οι Παριζιάνοι έχουν καταλύσει στο διάσημο ξενοδοχείο W Hotel της Βαρκελώνης και η άφιξη των ποδοσφαιριστών έγινε δεκτή με ανυπομονησία από τους φιλάθλους που ήταν παρόντες.

Ένας από τους παίκτες του Λουίς Ενρίκε ωστόσο δεν έτυχε θερμής υποδοχής από τους υποστηρικτές της Μπαρτσελόνα που βρέθηκαν στο σημείο. Ο λόγος για τον Ουσμάν Ντεμπελέ που δέχτηκε ύβρεις και προσβολές κατά την άφιξή του στη Βαρκελώνη, με τον Γάλλο να φεύγει από το λεωφορείο με κουκούλα, χωρίς τελικά να καταφέρνει να περάσει απαρατήρητος.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπάρτσα πανηγύρισε με μανία το γκολ που πέτυχε κόντρα στην πρώην ομάδα του, κάτι που δεν άρεσε στον κόσμο των Καταλανών.

Αυτή την Τρίτη θα παίξει για πρώτη φορά κόντρα στους πρώην οπαδούς του και αναμένεται εχθρική υποδοχή από την κερκίδα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα