Ρεάλ Μαδρίτης: 270 οπαδοί της δεν ταξίδεψαν στο Λονδίνο, παρότι πλήρωσαν 1.095 ευρώ!

Ρεάλ Μαδρίτης: 270 οπαδοί της δεν ταξίδεψαν στο Λονδίνο, παρότι πλήρωσαν 1.095 ευρώ!

Newsroom
Το κορεό των οπαδών της Ρεάλ

bet365

Περίπου 300 οπαδοί της Ρεάλ δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στο Λονδίνο, αφού η πτήση τους ακυρώθηκε λόγω βλάβης και η αεροπορική εταιρεία δεν τους έδωσε άλλη.

Τρομερή ατυχία για δεκάδες οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης που δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στο Λονδίνο, αφού η πτήση τους ακυρώθηκε λόγω βλάβης και η αεροπορική εταιρεία δεν τους έδωσε άλλη λύση για να μπορέσουν να ταξιδέψουν στην πόλη του τελικού του Champions League.

Σύμφωνα μάλιστα με τα ισπανικά Μέσα οι εν λόγω οπαδοί είχαν ξοδέψει 1.095 ευρώ για αυτό το ταξίδι και τελικώς έμειναν ξεκρέμαστοι.

Στο άκουσμα της είδησης για τους οπαδούς που δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν, η Ρεάλ έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να προσπαθήσει να τους μεταφέρει σε άλλες πτήσεις, αν και οι πολλές κρατήσεις δεν άφηναν πολλά περιθώρια.

Αν και το περιστατικό με την πτήση δεν είναι ευθύνη της Ρεάλ Μαδρίτης, ο λευκός σύλλογος θα αποζημιώσει τους οπαδούς που τελικά δεν μπορούν να ταξιδέψουν μετά την αναστολή της συγκεκριμένης πτήσης με ένα εισιτήριο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα σε ένα VIP θεωρείο στο Σαντιάγο Μπερναμπέου .

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα