Τελικός Champions League: Στο «Γουέμπλεϊ» με την εντυπωσιακή του... ροζ Rolls Royce ο Ροναλντίνιο (vid)

Newsroom
ronaldinho_pink_rolls_royce

bet365

Το «παρών» με... στυλ θα δώσει στον μεγάλο τελικό του Champions League ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ροναλντίνιο.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Champions League έχει μπει στην τελική της ευθεία (01/06 - 22:00). Τη «μάχη» ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης μάλιστα θα παρακολουθήσουν από τα επίσημα του «Γουέμπλεϊ» κι ένα σωρό θρύλοι του ποδοσφαίρου και celebrities. Ανάμεσα σε αυτούς - αλλά και τις δύο προαναφερθείσες κατηγορίες - και ο Ροναλντίνιο!

Ο Βραζιλιάνος star πάντως, θα φροντίσει να φτάσει στο γήπεδο με... στυλ. Και όταν λέμε στυλ εννοούμε την εντυπωσιακή custom Rolls Royce με την οποία κυκλοφορεί στο Λονδίνο τις τελευταίες ημέρες. Το συγκεκριμένο υπερπολυτελές αυτοκίνητο έχει επιμεληθεί για χάρη του Ρόνι η Nike. Είναι εμπνευσμένο από τη χορηγική τους συνεργασία για ένα νέο ζευγάρι παπούτσια στο ίδιο φανταχτερό χρώμα και το οποίο ο Ροναλντίνιο λάνσαρε παίζοντας σε 5X5 στην «καρδιά» της αγγλικής πρωτεύουσας, μαζί με παιδιά.

@Photo credits: Instagram - Ronaldinho

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα