Τελικός Champions League 2024: Mε βασικό Κουρτουά η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Ντόρτμουντ

Τελικός Champions League 2024: Mε βασικό Κουρτουά η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Ντόρτμουντ

bet365

Όπως αναμενόταν ο Τιμπό Κουρτουά θα υπερασπστεί την εστία της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League κόντρα στο Λονδίνο κόντρα στην Ντόρτμουντ.

Περίπου 2,5 ώρες πριν τη σέντρα του τελικού του Champions League στο «Wembley» κόντρα στην Ντόρτμουντ (22:00) η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε γνωστή την ενδεκάδα της. Όπως είχε προαναγγείλει ο Κάρλο Αντσελότι την εστία της Βασίλισσας θα υπερασπιστεί ο MVP του τελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του 2022, Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος στις 4 Μαΐου επέστρεψε στην ενδεκάδα των Μερένγκες έπειτα από εννέα μήνες, καθώς είχε υποστεί ρήξη χιαστού και μηνίσκου, ενώ αγωνίστηκε στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς της La Liga.

Από εκεί και πέρα ο Ιταλός τεχνικός, όπως αναμενόταν θα κατεβάσει τη Ρεάλ Μαδρίτης σε σχηματισμό 4-4-2 με ρόμβο. Ο Καρβαχάλ θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Μεντί αριστερά, ενώ ο Ρούντιγκερ θα είναι παρτενέρ του αρχηγού Νάτσο. Ο Καμαβινγκά θα είναι στο «6», Βαλβδέρδε και Κρόος τα δυο «8αρια», με τον Μπέλινγκχαμ σε επιτελικό ρόλο πίσω από Βινίσιους και Ροντρίγκο. Μοναδική απουσία για τη Βασίλισσας ο τραυματίας Τσουαμενί.

Η σύνθεση της Ρεάλ Μαδρίτης (4-4-2 / ρόμβος): Κουρτουά - Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Νάτσο, Μεντί - Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Κρόος, Μπέλινγκχαμ - Βινίσιους, Ροντρίγκο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα