Τελικός Champions League: Με «συνταγή» Παρί Σεν Ζερμέν η ενδεκάδα της Ντόρτμουντ κόντρα στη Ρεάλ

borussiaaa

bet365

Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα της Ντόρτμουντ στον τελικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Σάντσο και Φίλκρουγκ να βρίσκονται στην επίθεση και τον Ρόις στον πάγκο.

Μία ώρα περίπου πριν τη σέντρα του σπουδαίου τελικού ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, η γερμανική ομάδα έκανε γνωστή την αρχική της ενδεκάδα, η οποία δεν έχει εκπλήξεις.

Ο Έντιν Τέρζιτς θα ξεκινήσει την αναμέτρηση με βασικούς στην επίθεση τους Τζέιντον Σάντσο και Νίκλας Φίλκρουγκ, ενώ ο Μάρκο Ρόις έμεινε στον πάγκο, στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του που βρίσκεται στην αποστολή των Βεστφαλών.

Η αρχική σύνθεση της Ντόρτμουντ: Κόμπελ - Ρίερσον, Χούμελς, Σλότεμπερκ, Μάατσεν, Τσαν, Ζάμπιτσερ, Μπραντ, Αντεγέμι, Σάντσο, Φίλκρουγκ

Αξίζει να σημειωθεί, πως την ίδια ενδεκάδα είχε χρησιμοποιήσει ο Τέρζιτς και στους δύο αγώνες στην ημιτελική φάση του Champions League απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα