Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης: Αυτοί είναι οι εισβολείς του τελικού

mellstroy_fans

bet365

Θαυμαστές του Ρώσου YouTuber, Mellstroy... μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο του Wembley και διέκοψαν τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Ρεάλ για λίγα λεπτά.

Η έναρξη του τελικού του Champions League ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης στιγματίστηκε από το «ντου» οπαδών στον αγωνιστικό χώρο του Wembley που φορούσαν μπλούζες που πάνω τους έγραφαν: «Mellstroy».

Ποιος είναι όμως ο Mellstroy; Πρόκειται λοιπόν για έναν Ρώσο YouTuber που πληρώνει ακραία χρηματικά ποσά σε άτομα που του κάνουν διαφημιστικά ακροβατικά σε μεγάλα events, όπως ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειώθει πως ένας από τους οπαδούς που εισέβαλαν εντός του αγωνιστικού χώρου, έβγαλε φωτογραφίες με αρκετούς ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και ένας από αυτούς ήταν και ο star της Ρεάλ, Βινίσιους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα