Ρεάλ Μαδρίτης: O Κρόος και ακόμα τρεις παίκτες ισοφάρισαν το ρεκόρ με έξι ευρωπαϊκά «στέμματα»

Ρεάλ Μαδρίτης: O Κρόος και ακόμα τρεις παίκτες ισοφάρισαν το ρεκόρ με έξι ευρωπαϊκά «στέμματα»

κροος

bet365

Οι αρχηγοί της Ρεάλ Μαδρίτης Τόνι Κρόος, Λούκα Μόντρις, Ντάνι Καρβαχάλ και Νάτσο έφτασαν τις έξι κατακτήσεις Champions League και ισοφάρισαν το ρεκόρ του Πάκο Χέντο.

Ο Τόνι Κρόος είπε το ιδανικό «αντίο» στην αγαπημένη του Ρεάλ Μαδρίτης! Η Βασίλισσα νίκησε την Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League στο Λονδίνο και ο Γερμανός χαφ έκλεισε την καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο με το έκτο του μετάλλιο του πρωταθλητή Ευρώπης, έχοντας πέντε με τους Μερένγκες και ένα με την Μπάγερν Μονάχου πριν μετακομίσει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Τις έξι κατακτήσεις έφτασαν και οι άλλοι τρεις αρχηγοί της Ρεάλ, Νάτσο, Λούκα Μόντριτς και Ντάνι Καρβαχάλ. Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές του Κάρλο Αντσελότι ισοφάρισαν το ιστορικό ρεκόρ του Πάκο Χέντο, ο οποίος είχε πάρει έξι Κύπελλα Πρωταθλητριών με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα