Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μουρίνιο θεωρεί ότι ο Βινίσιους θα μπορούσε να έχει αποβληθεί στο πρώτο ημίχρονο του τελικού (vid)

Newsroom
ΜΟΥΡΙΝΙΟ - ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ

bet365

Ο Βινίσιους ήταν ίσως τυχερός που απέφυγε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον τελικό του Champions League, σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο άφησε να εννοηθεί ότι ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ, θα μπορούσε να είχε αποβληθεί στο πρώτο ημίχρονο του τελικού του Champions League με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η γερμανική ομάδα κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο της διαδικασίας, με τον Νίκλας Φίλκρουγκ, να σημαδεύει το δοκάρι και τον Αντεγιέμι να βλέπει την προσπάθειά του να «εξουδετερώνεται» από τον Τιμπό Κουρτουά. Η Ρεάλ, που δεν είχε ούτε ένα σουτ στο στόχο στα πρώτα 45 λεπτά, μπήκε πιο δυνατά στο β' ημίχρονο και ο Ντάνι Καρβαχάλ ήταν τελικά αυτός που έβαλε σε θέση οδηγού τη «βασίλισσα» στο 74'.

Θα μπορούσε όμως να το είχε κάνει με 10 παίκτες; Αν ο διαιτητής είχε πάρει διαφορετική απόφαση μετά από επεισόδιο με τον Βινίσιους; Ο Βραζιλιάνος διεθνής είδε κίτρινη κάρτα μετά από σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της Ντόρτμουντ, Γκρέγκορ Κόμπελ στο 35' και στο TNT Sports κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, η παρουσιάστρια Λάουρα Γουντς ρώτησε τον Μουρίνιο αν ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήταν τυχερός που έμεινε στον αγωνιστικό χώρο, αφού η ομάδα σχολιαστών υποστήριξε ότι θα μπορούσε να είχε δει και δεύτερη κάρτα σε μια φάση που εκβιάζει σφύριγμα του ρέφερι στο 40'.

Ο Μουρίνιο απάντησε: «Αυτό είναι βουτιά. Χωρίς αμφιβολία, είναι βουτιά. Στη συνέχεια, ο Νίκο Σλότερμπεκ παίρνει κίτρινη κάρτα επειδή διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή. Εντάξει, πρέπει να πάρεις την κίτρινη κάρτα, αλλά τελικά είναι συνέπεια κάποιου γεγονότος που γνώριζε. Ήξερε πολύ καλά ότι ήταν βουτιά».

Εδώ η επίμαχη φάση:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα