Champions League: Η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε 53 συλλήψεις από τον τελικό του «Γουέμπλεϊ»

Newsroom
fans_ch_lll

bet365

Σε 53 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία του Λονδίνου λόγω των όσων συνέβησαν στο «Γουέμπλεϊ», στο πλαίσιο του τελικού του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να επικρατήσει της Ντόρτμουντ με 2-0 και να σηκώσει για 15η φορά στην ιστορία της την κούπα του Champions League. Η Βασίλισσα άντεξε στην πίεση των Βεστφαλών στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης που διεξήχθη στο «Γουέμπλεϊ» και στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε τις λύσεις για να φτάσει στη νίκη.

Ένας τελικός ο οποίος ωστόσο δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Μόλις στα 33 δευτερόλεπτα, τρεις οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του «Γουέμπλεϊ», προκαλώντας ένα χάος λίγο μετά το πρώτο σφύριγμα της αναμέτρησης.

Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης: Αυτοί είναι οι εισβολείς του τελικού

Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα, η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε συνολικά 53 συλλήψεις και οι πέντε εξ αυτών αφορούσαν εισβολή στον αγωνιστικό χώρο του «Γουέμπλεϊ».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα