Αντίπαλος ΠΑΟΚ: Στο Ελμπασάν θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ, αν προκριθεί η Εγκνατία

Newsroom
Στο Ελμπασάν θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ, αν προκριθεί η Εγκνατία

bet365

Στο γήπεδο του Ελμπασάν θα παίξει το εκτός έδρας παιχνίδι του ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση που περάσει η Εγκνάτια από την Μπάνια Λούκα.

Η UEFA άναψε... κόκκινο φως στην Εγκνάτια για την φυσική της έδρα, αφού η «Εγκνάτια Αρένα» δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να χρησιμοποιηθεί από την αλβανική ομάδα για αγώνες στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Έτσι σε περίπτωση που εκείνη υπερκεράσει το εμπόδιο της Μπόρατς Μπάνια Λούκα, όταν έρθει η ώρα να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ, δεν θα το κάνει στο «σπίτι» της, αλλά στο γήπεδο του Ελμπασάν, το οποίο επέλεξε να δηλώσει σαν έδρα, που έχει χωρητικότητα 13 χιλ. θεατών.

Βέβαια, αυτό δεν ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους φίλους του ΠΑΟΚ, αφού υπάρχει απαγόρευση της παρουσίας τους εκεί, μετά την τιμωρία που τους επιβλήθηκε από την UEFA την περσινή σεζόν για τα όσα έγιναν στο εντός έδρας ματς με την Κλαμπ Μπριζ.

Έγινε γνωστή η ημερομηνία του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα του Δικεφάλου τη φετινή σεζόν, με την UEFA να ενημερώνει πως η ομάδα του Λουτσέσκου θα φιλοξενήσει την αντίπαλό της στις 24 Ιουλίου στις 20:30.

Όσο για τη ρεβάνς, αυτή θα λάβει χώρα μία εβδομάδα αργότερα (31/7)

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα