Το συγκινητικό αντίο του Κρόος: «Ευχαριστώ ποδόσφαιρο, είσαι υπέροχο παιχνίδι»

Newsroom
Κρόος, Γερμανία - EURO 2024

bet365

Ο Τόνι Κρόος είπε το δικό του αντίο σε όλους εκείνους που θεωρεί πως συνεισέφεραν στην καριέρα του μα πιο πολύ απ' όλους ευχαρίστησε το ίδιο το άθλημα.

Ήταν ήδη γνωστό πως στο Euro 2024 θα παρακολουθούσαμε τις τελευταίες ποδοσφαιρικές στιγμές μαγείας που θα μας χάριζε ο Τόνι Κρόος. Ο αποκλεισμός που γνώρισε η Γερμανία από την Ισπανία στην παράταση στα προημιτελικά σήμανε και το επίσημο τέλος της μεγάλης καριέρας του σπουδαίου αυτού Γερμανού μέσου.

Εκείνος θέλησε να πει το δικό του αντίο μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media ευχαριστώντας όλους όσους θεωρούσε πως συνέβαλαν στην επιτυχημένη πορεία του, από τους συμπαίκτες του και τους προπονητές του μέχρι τους οπαδούς του και την οικογένειά του.

Παράλληλα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και το ίδιο το άθλημα, το οποίο χαρακτήρισε «υπέροχο παιχνίδι».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Αυτό ήταν, λοιπόν. Αλλά προτού κάνω ένα διάλειμμα και τουλάχιστον προσπαθήσω να συνειδητοποιήσω τι συνέβη τα τελευταία 17 χρόνια, δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να πω ευχαριστώ σε όλους όσους δέχθηκαν το ποιος είμαι, έτσι όπως είμαι.

Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές μου σε όλο τον κόσμο για την άνευ όρων υποστήριξή σας. Ευχαριστώ όλους τους συλλόγους και τους προπονητές μου που πίστεψαν σε μένα.

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου που με έκαναν πάντα να νιώθω ευπρόσδεκτος. Ευχαριστώ τους φίλους μου που ήταν πάντα ειλικρινείς μαζί μου, ανεξάρτητα από το πόσο επιτυχημένος έγινα.

Ευχαριστώ τους μάνατζέρ μου που έγιναν φίλοι. Ευχαριστώ τους γονείς μου για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για να πραγματοποιήσω το όνειρό μου.

Ευχαριστώ τον αδερφό μου που ήταν πάντα ο Νο1 θαυμαστής μου. Ευχαριστώ τα παιδιά μου που ήταν το μεγαλύτερο κίνητρό μου για να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό- τίποτα καλύτερο να βλέπετε τα παιδιά σας να περηφανεύονται για τον μπαμπά.

Ευχαριστώ την όμορφη γυναίκα μου που είσαι εσύ. Μην αλλάξεις ποτέ. Αυτή η επιτυχία δεν θα ήταν δυνατή χωρίς όλους εσάς. Είναι δικό μας!

Και κάτι τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό: Ευχαριστώ Ποδόσφαιρο! Είσαι υπέροχο παιχνίδι. Και… παρακαλώ! Όβερ».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα