ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει τη Μάλμε ή την Κλάκσβικ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League

ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει τη Μάλμε ή την Κλάκσβικ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League

Newsroom
PAOK

bet365

Με τη νικήτρια του ζευγαριού Μάλμε - Κλάκσβικ θα αναμετρηθεί ο ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Εκτός έδρας (6-7/08) η πρώτη αναμέτρηση.

Γνωστό έγινε το ζευγάρι που θα βρει ο ΠΑΟΚ μπροστά του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Εφόσον ο Δικέφαλος του Βορρά ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπόρατς Μπάνια Λούκα, τότε θα βρει μπροστά του τη νικήτρια του ζευγαριού Μάλμε - Κλάκσβικ.

Η κληρωτίδα έφερε στον δρόμο του Δικεφάλου ένα ζευγάρι που είναι στα μέτρα της ομάδας του Ρασβάν Λουτσέσκου. Η Μάλμε είναι το φαβορί απέναντι στην ομάδα από τους Νήσους Φερόε και εάν δεν προκύψει κάποια μεγάλη έκπληξη, τότε ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τους Σουηδούς στον τρίτο προκριματικό γύρο, εάν φυσικά ο ίδιος αποκλείσει την Μπάνια Λούκα.

Η πρώτη αναμέτρηση για της φάσης του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League θα διεξαχθεί εκτός έδρας για τον ΠΑΟΚ στις 6-7/08 με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για την Τούμπα (εάν έρθει η πρόκριση απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα) για τις 13/08.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα