ΑΠΟΕΛ: Μια βραδιά, μια ευκαιρία

ΑΠΟΕΛ: Μια βραδιά, μια ευκαιρία

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Ο ΑΠΟΕΛ μετρά πλέον τις ώρες για τη σημαντική αναμέτρηση με την Πετροκούμπ (20:00), έχοντας ως δυνατό του χαρτί την ποιότητα της ομάδας του, αλλά και την ενθουσιώδη υποστήριξη των οπαδών του.

Παρά το γεγονός ότι η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί εν μέσω καλοκαιριού, χιλιάδες φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ αναμένονται να κατακλύσουν το ΓΣΠ για να στηρίξουν την ομάδα τους στο κρίσιμο πρώτο παιχνίδι για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα, η αδρεναλίνη στο στρατόπεδο των πρωταθλητών αυξάνεται, με την αισιοδοξία να επικρατεί ότι με τη δέουσα προσοχή θα καταφέρουν να έχουν το πάνω χέρι. Η σημασία του πρώτου αγώνα είναι καθοριστική, αν και υπάρχει και ο επαναληπτικός σε μια εβδομάδα. Η πρωταθλήτρια Μολδαβίας έχει ήδη δώσει δύο επίσημα παιχνίδια, αποκλείοντας την πρωταθλήτρια του Καζακστάν, γεγονός που της προσδίδει ένα προβάδισμα.

Η ομάδα του Νταβίδ Γκαγιέγο θα πρέπει να αποδείξει την ανωτερότητά της στο γήπεδο. Η απουσία του Λάσα Ντβάλι είναι σημαντική, αλλά υπάρχουν παίκτες που μπορούν να τον αντικαταστήσουν. Ο Σιπριάνο, που αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός στο φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας, είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης. Επιπλέον, οι Κοσταντίνοφ και Μπέλετς είναι διαθέσιμοι και η απόφαση για τη συμμετοχή τους εναπόκειται στον Ισπανό τεχνικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα