ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη η αποστολή της Μπόρατς

Η αποστολή της Μπόρατς στη Θεσσαλονίκη

bet365

«Πάτησε» Θεσσαλονίκη η αποστολή της Μπόρατς, που έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι της Τρίτης (23/7) ενόψει του πρώτου αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Με το θερμόμετρο να δείχνει 36 βαθμούς Κελσίου «υποδέχθηκε» η Θεσσαλονίκη τα μέλη της αποστολής της Μπόρατς Μπάνια Λούκα ενόψει του πρώτου αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, το απόγευμα της Τετάρτης (24/7 -20:30, Novasports, Live από το Gazzetta) για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Λουτσέσκου: «Οι όμιλοι του Champions League είναι ένα όνειρο για όλους, αλλά στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η Μπόρατς»

Από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της αποστολής κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο και το απόγευμα στις 20:30 θα προπονηθούν στο γήπεδο της Τούμπας.

Η Μπόρατς ήρθε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τον 24χρονο Κροάτη χαφ, Ντίνο Σκορούπ, ο οποίος αποκτήθηκε πριν τρεις ημέρες από την Γκαμπέλα και τον 30χρονο Σλοβένο χαφ, Άλεξ Πίχλερ που είναι τραυματίας.

@Photo credits: facebook.com/fkboracbanjalukaa

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα