ΠΑΟΚ: Η αισιοδοξία και η κρυφή ελπίδα της Μπόρατς που «πάτησε» στην Τούμπα

Η Μπόρατς στο γήπεδο της Τούμπας

bet365

Με μια τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Μπόρατς Μπάνια Λούκα για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Τι δήλωσαν Ζίζοβιτς και Γκράχοβατς.

Η αποστολή της Μπόρατς Μπάνια Λούκα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (23/7) στη Θεσσαλονίκη, με τους Βόσνιους να προπονούνται το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας.

Πριν από την έναρξη της τελευταίας προπόνησης, ο 43χρονος τεχνικός της Μπόρατς, Μλάντεν Ζίζοβιτς, μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα κάνουμε ότι καλύτερο που μπορούμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που μας ακολουθεί παντού. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για όλα όσα έχει πετύχει. Ήρθαμε για να κάνουμε το καλύτερο. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερη ομάδα, αλλά Μπόρατς σημαίνει μαχητής και ήρθαμε εδώ για να παλέψουμε.

 

Ο ΠΑΟΚ είναι στο ξεκίνημα της σεζόν και έχουμε λίγες ημέρες που τον αναλύουμε. Θα προσπαθούμε να εξουδετερώσουμε την επιθετική του γραμμή. Σίγουρα και ο κόσμος αυτής της ομάδας δημιουργεί μια σκληρή ατμόσφαιρα που θα παίξει το δικό της ρόλο».

Η τελευταία προπόνηση της Μπόρατς στην Τούμπα

Ο Σρνταν Γκράχοβατς, αρχηγός της Μπόρατς Μπάνια Λούκα, εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας από τη Βοσνία στην σημερινή συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στη φιλική σχέση που έχει με δύο ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου», τον Στέφαν Σβαμπ και τον Τόμας Μουργκ, καθώς υπήρξαν συμπαίκτες στη Ραπίντ Βιέννης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε μόνο 5-6 μέρες που αναλύουμε τον ΠΑΟΚ και το παιχνίδι του. Έχουμε μια ελπίδα για το αυριανό παιχνίδι και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Στον ΠΑΟΚ είναι και δυο παίκτες που τους γνωρίζω, ο Σβαμπ και ο Μουργκ, ήμασταν μαζί στη Βιέννη. Είναι φίλοι μου και έχουμε επικοινωνία. Χαίρομαι που θα παίξουμε ως αντίπαλοι, θα είναι κάτι ιδιαίτερο για εμάς».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα