Champions League: Η Μάλμε διέλυσε την Κλάκσβικ και έκανε άλμα για... ΠΑΟΚ

Newsroom
Μάλμε

bet365

Η Μάλμε διέλυσε με 4-1 την Κλάκσβικ και αποτελεί το ακλόνητο φαβορί για να υποδεχθεί τον νικητή του του ζευγαριού ΠΑΟΚ - Μπόρατς στον επόμενο γύρο. Χατ τρικ Τζέκο για να δώσει προβάδισμα στη Φενέρ.

Η Μάλμε έκανε το καθήκον της απέναντι στην Κλάκσβικ και μετέτρεψε τη ρεβάνς σε διαδικαστικού τύπου αγώνα, Οι Σουηδοί άλλωστε συνέτριψαν την αντίπαλό τους με 4-1 και έκαναν άλμα προς τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ - Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Η Μάλμε άνοιξε το σκορ στο 21΄με γκολ του Γιόνσεν, προτού ο Μπολίν γράψει το 2-0 στο 37΄. Στο 43΄ο Γιόνσεν πήρε ξανά το όπλο για να γράψει το 3-0, ενώ η Κλάκσβικ μείωσε προσωρινά στο 71΄με τον Φρεντερίκσμπεργκ για να μειώσει σε 3-1. Παρόλα αυτά η Μάλμε αύξησε ξανά τη διαφορά στα τρία τέρματα, όταν στο 85΄ο Ριέκς βρήκε δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 4-1 και να χρίσει τη Μάλμε σε ρόλο ξεκάθαρου φαβορί ενόψει της ρεβάνς.

Τον πρώτο λόγο πρόκρισης απέκτησε και η Φενέρμπαχτσε με σφραγίδα Τζέκο! Σε ένα εντυπωσιακό ματς στην έδρα της Λουγκάνο οι Τούρκοι επικράτησαν δύσκολα 4-3 με χατ τρικ του Βόσνιου επιθετικού που πέτυχε τα τρία πρώτα γκολ της ομάδας του.

Πιο άνετες ήταν οι αποστολές για Ντινάμο Κιέβου, Μπόντο και Φερεντβάρος. Οι Ουκρανοί διέλυσαν με 6-2 την Παρτιζάν, οι Νορβηγοί επικράτησαν 4-0 επί της Ρίγα, ενώ οι Ούγγροι διέσυραν με 5-0 τη Νιου Σεντς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Champions League:

Μπόντο Γκλιμντ-Ρίγας Σκόλα 4-0
Πανεβεζίς-Γιαγκελόνια 0-4
Λίνκολν Ρεντ ΙΜΠΣ-Κάραμπακ 0-2
ΑΠΟΕΛ-Πετροκούμπ 1-0
Μάλμε-Κλάκσβικ 4-1
Στεάουα Βουκουρεστίου-Μακάμπι Τελ Αβίβ 1-1
Κολόμα-Μίντιλαντ 0-3
Φερεντσβάρος-Νιου Σεντς 5-0
Ντιναμό Κιέβου-Παρτιζάν 6-2
Λουγκάνο-Φενέρμπαχτσε 3-4
Σάμροκ Ρόβερς-Σπάρτα Πράγας 0-2

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Conference League:

Μπαλκάνι-Χαμρούν Σπάρτανς 0-0
Ντιφερντάνζ-Ορνταμπάσι 1-0
Βίρτους-Φλόρα 0-0

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα