ΓεροΓιοβάισα: «Καθαρίζουν» από απόψε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Οι Πινέδα και Ντεσπόντοφ στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

bet365

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αρχίζουν απόψε (24/7) τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις και ο ΓεροΓιοβάισα βλέπει και τις δυο ελληνικές ομάδες να κλειδώνουν την πρόκριση.

Η αγωνιστική σεζόν 2024-25 αρχίζει για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Απόψε (24/7) ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ αρχίζουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι και αν οι δυο Δικέφαλοι παρουσιαστούν όπως πρέπει τότε θα προκριθούν στον επόμενο γύρο με... συνοπτικές διαδικασίες.

Αρχικά στις 20:30 η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα υποδεχτεί την Μπόρατς Μπάνια Λούκα για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Αν οι Θεσσαλονικείς είναι στο απαραίτητο επίπεδο ετοιμότητας δε... βλέπουν τους πρωταθλητές Βοσνίας. Η επιλογή 3-4 γκολ πληρώνει στο 2.25. Όσο για το ποιος θα ανοίξει το δρόμο της πρόκρισης; Ο Γιάννης Κωσνταντέλιας προσφέρεται στο 5.75.

Ακόμα ευκολότερος είναι ο δρόμος της ΑΕΚ. Στις 21:00 η Ένωση θα υποδεχτεί στη Νέα Φιλαδέλφεια την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες για το δεύτερο προκριματικό του Conference League με το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα να έχει υποχρέωση όχι να νικήσει αλλά να τελειώσει την πρόκριση και να πάει την άλλη εβδομάδα στην Ανδόρα για... τυπική διαδικασία. Πιστεύω πως ο Δικέφαλος θα σταματήσει στα τέσσερα ή στα πέντε γκολ με αυτή την επιλογή να πληρώνει στο 2.60. Για σκόρερ θεωρώ έξυπνη επιλογή τον Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς (2.95), ο οποίος είναι παίκτης που πατάει περιοχή και βρίσκει γκολ.

Και καλή σεζόν!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα