Κουλιεράκης: «Δεν είμαι εγώ ο πρωταγωνιστής αλλά όλη η ομάδα»

Κουλιεράκης: «Δεν είμαι εγώ ο πρωταγωνιστής αλλά όλη η ομάδα»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Για τα γκολ που πέτυχε αλλά και το πέναλτι μίλησε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Νικητής, αν και δυσκολεύτηκε, έφυγε από τον αγώνα με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 3-2 και αποκτώντας προβάδισμα για τη ρεβάνς του 2ου προκριματικού του Champions League.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μίλησε τόσο για τα δύο γκολ που πέτυχε όσο και για το πέναλτι που έκανε με την ασυνεννοησία με τον Κοτάρσκι.

Για τα δύο γκολ που πέτυχε: «Δεν είμαι εγώ ο πρωταγωνιστής. Όλη η ομάδα έκανε την δουλειά της γιατί η δουλειά είναι συνολική για να φτάσουμε στην νίκη. Θεωρώ με την εικόνα που είχαμε είμαστε ευχαριστημένοι».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο παιχνίδι: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις. Η Μπάνια Λούκα έχει δείξει τι μπορεί να κάνει. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε και τον δεύτερο αγώνα με σοβαρότητα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα