ΑΠΟΕΛ: Αναλύουν τον αγώνα Τσέλιε-Σλόβαν

ΑΠΟΕΛ: Αναλύουν τον αγώνα Τσέλιε-Σλόβαν

Newsroom
ΑΠΟΕΛ ΓΚΑΓΙΕΓΟ
Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 1-0 της Πετροκούμπ στο ΓΣΠ και πλέον αναμένει να δει ποια ομάδα θα είναι η αντίπαλός του στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League εάν κι εφόσον ολοκληρώσει το έργο του στη Μολδαβία.

Το ζευγάρι Τσέλιε και Σλόβαν βρίσκεται σε αμφίρροπη κατάσταση, καθώς το πρώτο παιχνίδι έληξε 1-1 και η ρεβάνς στην Μπρατισλάβα θα κρίνει τον νικητή.

Η Τσέλιε προηγήθηκε με γκολ του Λούκα Μπόμπιτσανετς στο 7ο λεπτό από εκτέλεση φάουλ, ενθουσιάζοντας τους οπαδούς της. Παρ' όλα αυτά, η Σλόβαν αντέδρασε γρήγορα και ισοφάρισε στο 12ο λεπτό με τον Ντέιβιντ Στρέλες, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Βλαντιμίρ Βάις και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Σλόβαν βρέθηκε να αγωνίζεται με δέκα παίκτες από το 30ο λεπτό λόγω της αποβολής του Κυριάκου Σαββίδη. Παρά την αριθμητικό μειονέκτημα και το γεγονός ότι έπαιζε εκτός έδρας, η Σλόβαν κατάφερε να κρατήσει το σκορ και να αποσπάσει την ισοπαλία, κάτι που την ικανοποιεί περισσότερο σε σχέση με την Τσέλιε.

Τον αγώνα εννοείται πως παρακολούθησαν και «μάτια» του επιτελείου του ΑΠΟΕΛ, κρατώντας πολλές σημειώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα