ΠΑΟΚ: Ξεσηκωμός και ουρές στην Μπάνια Λούκα για ένα εισιτήριο της ρεβάνς

Οι οπαδοί της Μπόρατς στην Τούμπα

bet365

Από το πρωί της Παρασκευής (26/7) ξεκίνησε στην πόλη της Μπάνια Λούκα η διάθεση των εισιτηρίων για τη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης (31/7), στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Το σκορ της πρώτης αναμέτρησης πριν από δύο βράδια στο γήπεδο Τούμπας δίνει στον ΠΑΟΚ ένα προβάδισμα, αλλά αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς, σ’ ότι αφορά την πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση του UEFA Champions league.

H πόλης της Μπάνια Λούκα άρχισε να κινείται σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς ενόψει της ρεβάνς το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης (31/7-22:00), με πολλές αναφορές στον τοπικό Τύπο.

«Όλοι θέλουν να δουν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και η Μπόρατς Μπάνια Λούκα θα έχει τεράστια στήριξη», τονίζεται μεταξύ άλλων, «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι «κυανέρυθροι» θα έχουν πραγματικά μεγάλη στήριξη από την κερκίδα, δεδομένου ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τη ρεβάνς», προσθέτουν στις αναφορές τους τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ της Βοσνίας.

Οι οπαδοί της Μπόρατς αγοράζου εισιτήρια για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής (26/7), με πολλούς φίλους της Μπόρατς να σχηματίζουν ουρές στα σημεία πώλησης περιμετρικά του Δημοτικού σταδίου της πόλης, προκειμένου να εξασφαλίσουν έγκαιρα ένα εισιτήριο για τη ρεβάνς με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το γήπεδο της πόλης είναι χτισμένο προπολεμικά, συγκεκριμένα λειτούργησε για πρώτη φορά το 1937, έγιναν κάποιες βελτιώσεις τα τελευταία χρόνια και έφτασε να έχει χωρητικότητα 9.730 θεατών.

Να θυμίσουμε ότι στη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης (31/7) δε θα υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟΚ, λόγω της τιμωρίας που έχει επιβληθεί από την UEFA για τα γεγονότα στους αγώνες με την Κλαμπ Μπριζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα