ΠΑΟΚ: Sold Out η ρεβάνς με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα

Οι οπαδοί της Μπόρατς στην Τούμπα

bet365

Κατάμεστο θα είναι το «υπέργηρο» Δημοτικό στάδιο της Μπάνια Λούκα. την ερχόμενη Τετάρτη (31/7), καθώς «εξαφανίστηκαν» όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για τη ρεβάνς απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα ενημέρωσε το κοινό της ομάδας, ότι τα ελεύθερα εισιτήρια του δεύτερου αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League έχουν διατεθεί, ουσιαστικά, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση έχει σημειωθεί «sold out».

Εάν ακυρωθούν κάποια από τα εισιτήρια διαρκείας, θα τεθούν σε ελεύθερη πώληση την ημέρα του αγώνα και το κοινό θα ενημερωθεί έγκαιρα για τον αριθμό και τον τόπο πώλησης.

 

Το γήπεδο της πόλης είναι χτισμένο προπολεμικά, συγκεκριμένα λειτούργησε για πρώτη φορά το 1937, έγιναν κάποιες βελτιώσεις τα τελευταία χρόνια και έφτασε να έχει χωρητικότητα 9.730 θεατών.

Να θυμίσουμε ότι στη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης (31/7) δε θα υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟΚ, λόγω της τιμωρίας που έχει επιβληθεί από την UEFA για τα γεγονότα στους αγώνες με την Κλαμπ Μπριζ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα