ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» του Ταρίκ Τισουντάλι με τα «ασπρόμαυρα»

ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» του Ταρίκ Τισουντάλι με τα «ασπρόμαυρα»

Ο Ταρίκ Τισουντάλι στην πρώτη προπόνηση με τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ταρίκ Τισουντάλι πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ συμμετέχοντας στο πρόγραμμα της ομάδας το απόγευμα της Κυριακής (28/7) στη Νέα Μεσημβρία.

Το πρωί της Κυριακής (287) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ταρίκ Τισουντάλι, στη συνέχεια μίλησε για τους στόχους που έχει με την «ασπρόμαυρη» φανέλα και το απόγευμα βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ο Μαροκινός επιθετικός ήταν το νέο πρόσωπο στην προπόνηση της Κυριακής (28/7) με την οποία οι Πρωταθλητές Ελλάδας συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον κρίσιμο επαναληπτικό της επόμενης Τετάρτης (31/7), κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Να θυμίσουμε ότι ο Τισουντάλι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς με την Μπόρατς και θα δηλωθεί στη λίστα των επόμενων ευρωπαϊκών αγώνων που θα δώσουν μέσα στον Αύγουστο οι «ασπρόμαυροι».

«Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου περιελάμβανε δουλειά σε όλους του τομείς. Οι παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα έπαιζε παιχνίδι 7 vs 7 υψηλής έντασης το άλλο δούλευε με τον προπονητή, εστιάζοντας στην αμυντική τακτική. Ο ΠΑΟΚ την Δευτέρα (29.07) θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία», αναφέρει η ενημέρωση από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο Δικέφαλος» θα προπονηθεί την Τρίτη (30/7) στη Νέα Μεσημβρία στις 09:30 και θα η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 στο γήπεδο της Τούμπας. Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για 15 λεπτά και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για τη Βοσνία.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα