ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα του Δικεφάλου του Βορρά δύο μέρες πριν τη ρεβάνς με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα

Από την προπόνηση

bet365

Δύο μέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι στη Βοσνία με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα ο ΠΑΟΚ δουλεύει πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες για το πλάνο που θα φέρει την πρόκριση.

Στον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (29.07) και ενόψει του επαναληπτικού με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα η τακτική βρέθηκε στο προσκήνιο. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στην κυκλοφορία και την ανάπτυξη μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια και ενώ έκαναν και πρακτική εφαρμογή σε οικογενειακό δίτερμα στο φινάλε.Την Τρίτη (30.07) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 13:00 θα γίνει η συνέντευξη Τύπου των Ράζβαν Λουτσέσκου και Στέφαν Σβαμπ για τον αγώνα - ρεβάνς με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα και ενώ το απόγευμα η ομάδα θα αναχωρήσει με πτήση από το αεροδρόμιο 'Μακεδονία' για τη Βοσνία.

Paokfc.gr

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα