ΠΑΟΚ: Η ευρωπαϊκή λίστα για Μάλμε με νέα πρόσωπα τους Τισουντάλι και Τσάλοφ

ΠΑΟΚ: Η ευρωπαϊκή λίστα για Μάλμε με νέα πρόσωπα τους Τισουντάλι και Τσάλοφ

Ο Φεντόρ Τσάλοφ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε στην UEFA τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, που θα είναι διαθέσιμοι για τις αναμετρήσεις με την Μάλμε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League (6-13/8).

Οι «ασπρόμαυροι» έστειλαν τη λίστα για τα παιχνίδια με τη Μάλμε πριν λήξει η σχετική διορία τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (1/8), ωστόσο η ανακοίνωση των ονομάτων έγινε σήμερα το πρωί

Για την συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης ο ΠΑΟΚ είχε το δικαίωμα να κάνει δύο συν μία αλλαγές και δεν μπορεί να έχει περισσότερους από 17 ξένους (κοινοτικούς ή μη) στη Λίστα Α.

Εκτός έμειναν οι Αλι Σαμάτα, Ράφα Σοάρες, Ιβάν Νάσμπεργκ και ο Σόλα Σορετίρε.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Λίστα Α

Μπάμπα , Μπαλωμένος , Τάισον , Καμαρά , Όττο , Ντεσπόντοφ , Εκόνγκ , Κεντζιόρα , Κωνσταντέλιας , Κοτάρσκι , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μουργκ , Οζντόεφ , Τσάλοφ , Σάστρε , Σβαμπ , Τισουντάλι , Ταλιχμανίδης , Μπράντον , Θυμιάνης , Τσιφτσής , Τσιγγάρας , Βιεϊρίνια , Α.Ζίβκοβιτς .

Λίστα Β

Φίλων, Γκούμας, Κωττάς, Μοναστηρλής , Ρούμιαντσεβ, Σμυρλής, Τασιούρας.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα