ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» για Τσάλοφ και Σορετίρε στα «ασπρόμαυρα»

ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» για Τσάλοφ και Σορετίρε στα «ασπρόμαυρα»

Ο Φεντόρ Τσάλοφ στην πρώτη προπόνηση με την ομάδα του ΠΑΟΚ

bet365

Πρώτη προπόνηση με τα «ασπρόμαυρα» για τους Φεντόρ Τσάλοφ και Σόλα Σορετίρε, που εντάχθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Μετά το χθεσινό ρεπό οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν το απόγευμα της Παρασκευής (2/8) στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας για την πρώτη προπόνηση ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Μάλμε για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Οι «ασπρόμαυροι» υποδέχθηκαν δύο νέα πρόσωπα, τον Φεντόρ Τσάλοφ και τον Σόλα Σορετίρε, οι οποίοι γνωρίστηκαν με τους νέους συμπαίκτες τους και πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η πρώτη αποστολή της σεζόν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο ΠΑΟΚ με δύο νίκες ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπόρατς Μπάνια Λούκα, εξασφάλισε σίγουρη παρουσία σε ευρωπαϊκό όμιλο και πλέον στρέφει την προσοχή του στα παιχνίδια που έρχονται με τη Μάλμε, όπου θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα για τα αστέρια του UEFA Champions League 2024-25.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (02.08) περιελάμβανε πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης για τους βασικούς κόντρα στη Μπόρατς Μπάνια Λούκα, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στον τομέα της τακτικής, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.

Προπονητικό ντεμπούτο για τους Φεντόρ Τσάλοφ και Σόλα Σορετίρε, που εντάχθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα.

Το ιατρικό δελτίο παραμένει λευκό, καθώς δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα από το παιχνίδι στη Βοσνία, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για να καταστρώσει τα πλάνα του για την επικείμενη μάχη στη Σουηδία.

Το Σάββατο (03.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:30 στη Νέα Μεσημβρία».

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα