ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει τη Σπάρτα Πράγας ή τη Στεάουα στα Play Off του Champions League

ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει τη Σπάρτα Πράγας ή τη Στεάουα στα Play Off του Champions League

Newsroom
paok

bet365

Με τη νικήτρια του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας - Στεάουα θα αναμετρηθεί ο ΠΑΟΚ στα Play Off του Champions League εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάλμε. Στην Τούμπα η πρώτη αναμέτρηση (20-21/08), εκτός έδρας η ρεβάνς (27-28/08).

Γνωστό έγινε το ζευγάρι που θα βρει ο ΠΑΟΚ μπροστά του στα Play Off του Champions League εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάλμε στον τρίτο προκριματικό γύρο. Εάν ο Δικέφαλος του Βορρά προκριθεί απέναντι στους Σουηδούς τότε θα βρει μπροστά του τη νικήτρια του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας - Στεάουα Βουκουρεστίου.

Η κληρωτίδα φέρθηκε... τίμια στους πρωταθλητές Ελλάδος και δεν τους έβγαλε τη Γαλατάσαραϊ στον δρόμο για το νέο League Stage του Champions League. Το Σπάρτα Πράγας - Στεάουα Βουκουρεστίου πρόκειται για ένα ζευγάρι που κυμαίνεται στα μέτρα της ομάδας του Ρασβάν Λουτσέσκου η οποία καλείται αρχικά να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάλμε για να τσεκάρει τη θέση της στα Play Off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Εάν ο ΠΑΟΚ τα καταφέρει απέναντι στη Μάλμε τότε θα υποδεχτεί τη νικήτρια του ζευγαριού της κλήρωσης στην Τούμπα στις 20-21/08, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 27-28/08.

Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια των Play Off του Champions League:

Γιανγκ Μπόις - Γαλατασαράι
Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Καραμπάγκ / Λουντογκόρετς
Μίτιλαντ / Φερετσβάρος - Σλόβαν Μπρατισλάβας / ΑΠΟΕΛ
Γιαγκελόνια / Μπόντο Γκλιμτ - Ερυθρός Αστέρας
ΠΑΟΚ / Μάλμε - Σπάρτα Πράγας / Στεάουα Βουκουρεστίου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα