ΠΑΟΚ: Οι «πονοκέφαλοι» του Ρίντστρεμ και οι απόντες της Μάλμε

Οι παίκτες της Μάλμε πανηγυρίζουν

bet365

Όλα τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο της Μάλμε ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Οι Νίκλας Μοϊσάντερ, Οσκαρ Λεβίκι, Αντον Τινερχολμ και Στέφανο Βέκια είναι εκτός από την πρώτη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Το μεγάλο ερώτημα στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Σουηδίας πριν τον αυριανό (20:00 – Novasports Prime) είναι ο Σέαντ Χακσαμπάνοβιτς και σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο 25χρονος επιθετικός από το Μαυροβούνιο, ο οποίος αποκτήθηκε πριν ένα μήνα από τη Σέλτικ, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι με τη Μάλμε.

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός «είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του αύριο», σύμφωνα προπονητή της Μάλμε, Χένρικ Ρίντστρεμ, ο οποίος μίλησε στα Σουηδικά ΜΜΕ ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

«Έχει ανταποκριθεί καλά στις πρόσφατες προπονήσεις. Ισως να μην μπορεί να παίξει 90 λεπτά, αλλά μπορεί να μας βοηθήσει» λέει ο Ρίντστρεμ, που είδε τον 38χρονο Νίκλας Μοϊσάντερ να βγαίνει εκτός για ένα μήνα, λόγω ενός προβλήματος στο γόνατο, ενώ χθες η Μάλμε ολοκλήρωσε την πώληση του Ντέρεκ Κορνέλιους στη Μαρσέιγ. «Μακροπρόθεσμα πρέπει να φέρουμε έναν κεντρικό αμυντικό», είπε ο προπονητής της σουηδικής ομάδας αφήνοντας αιχμές για το timing της συγκεκριμένης πώλησης.

«Οι μεταγραφές είναι κάτι στο οποίο δεν μπορείς να βασίζεσαι ούτε μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί. Αν έχεις καλή καλή απόδοση, είσαι στη σωστή ηλικία, τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα και οι σύλλογοι θα ενδιαφερθούν. Είναι σαφές ότι μπορείς να χάσεις βασικούς παίκτες ακόμα και όταν πρέπει να παίξεις κρίσιμα προκριματικά παιχνίδια στην Ευρώπη, δεν είναι το καλύτερο, αλλά έτσι είναι και δεν ξέρω πώς να το ξεπεράσω», λέει ο Ρίντστρεμ και συνεχίζει:

«Από τη μια χαίρομαι για τον Ντέρεκ και για τη μεταγραφή του, από την άλλη προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση αποδεχόμενοι επίσης ότι έτσι είναι και δεν αλλάζει. Στην περίπτωσή μας, ήμασταν άτυχοι γιατί ο Νίκλας Μοϊσάντερ τραυματίστηκε κόντρα στη Μιάλμμπι. Τώρα πρέπει να βρούμε άλλους τρόπους, αλλά πάντα υπάρχουν λύσεις, όπως είναι ο Ζάτερστρομ που μπόρεσε να παίξει πολύ και να είναι έτοιμος».

Πάντως σήμερα προπονήθηκαν κανονικά ο Σεμπάστιαν Νανάσι και ο Τάχα Άλι, που ήταν και οι δύο άρρωστοι την περασμένη εβδομάδα.

@Photo credits: www.mff.se

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα