ΠΑΟΚ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Σπάρτα Πράγας και Στεάουα Βουκουρεστίου μετά το ισόπαλο 1-1

Newsroom
praha

bet365

Στο 1-1 έμειναν Σπάρτα Πράγας και Στεάουα Βουκουρεστίου και η πρόκριση για την μία εκ των δύο αντιπάλων του ΠΑΟΚ στα Play Off του Champions League θα κριθεί στη ρεβάνς.

Σπάρτα Πράγας και Στεάουα Βουκουρεστίου ήρθαν ισόπαλες στην Τσεχία, με το 1-1 να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, οι Ρουμάνοι άνοιξαν το σκορ στο 61' με τον Νταουά, με την Σπάρτα Πράγας να απαντάει στο 78' χάρη στο τέρμα του Ολατούνι, ισοφαρίζοντας την αναμέτρηση.

Στο φινάλε, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ανατροπή, αλλά το γκολ που σημείωσαν στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε μετά την παρέμβαση του VAR, για επιθετικό φάουλ. Έτσι, με το 1-1 τα πάντα είναι ανοιχτά για ρεβάνς, με τον νικητή του ζευγαριού να παίζει απέναντι στον ΠΑΟΚ, εφόσον ο Δικέφαλος του Βορρά προκριθεί απέναντι στη Μάλμε, μετά το ισόπαλο 2-2 νωρίτερα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα