Τισουντάλι: «Χαρούμενος για το ντεμπούτο, ας το τελειώσουμε όλοι μαζί στην Τούμπα»

Τισουντάλι: «Χαρούμενος για το ντεμπούτο, ας το τελειώσουμε όλοι μαζί στην Τούμπα»

Ο Ταρίκ Τισουντάλι στο επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

bet365

Χαρούμενος για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ δηλώνει ο Ταρίκ Τισουντάλι και στέλνει μήνυμα πρόκρισης στα playoffs του UEFA Champions League.

Ο Ταρίκ Τισουντάλι πέρασε ως αλλαγή στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Μάλμε και το βράδυ της Τρίτης (6/8) πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ στο 2-2 του Eleda Stadium.

Ο Μαροκινός επιθετικός αντικατέστησε τον Μπράντον Τόμας καταγράφοντας έτσι τα πρώτα του λεπτά με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, αντίθετα το άλλο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικεφάλου», ο Φεντόρ Τσάλοφ, έμεινε στον πάγκο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Τισουντάλι δεν έκρυψε τη χαρά του για το ντεμπούτο με τα «ασπρόμαυρα», ενώ παράλληλα φρόντισε και έστειλε το δικό του μήνυμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς με τη Μάλμε στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης (13/8 - 20:30).

«Χαρούμενος με το ντεμπούτο μου για τον ΠΑΟΚ. Ας το τελειώσουμε όλοι μαζί στο σπίτι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αρκετοί συμπαίκτες του σχολίασαν την ανάρτησή του, με το μήνυμα του Μπάμπα Ράχμαν να ξεχωρίζει: «Η πρώτη (σ.σ. συμμετοχή) από τις πολλές αδερφέ μου», έγραψε ο Γκανέζος αμυντικός των πρωταθλητών Ελλάδας.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα