Μάλμε: Αμφίβολος ο Νανάσι ενόψει ΠΑΟΚ λόγω ίωσης

Newsroom
Οι παίκτες της Μάλμε πανηγυρίζουν

bet365

Ακόμα ένας πονοκέφαλος προστέθηκε για τη Μάλμε ενόψει της αναμέτρησης με ΠΑΟΚ, καθώς ο Σεμπάστιαν Νανάσι ταλαιπωρείται από ίωση και είναι αμφίβολος για τη ρεβάνς της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει όρθιος από τη Σουηδία και το πρώτο ματς απέναντι στη Μάλμε, καθώς απέσπασε ισοπαλία 2-2 και θα διεκδικήσει την πρόκριση στα play off του Champions League επί ελληνικού εδάφους.

Την ίδια ώρα ο προπονητής της Μάλμε, Χένρικ Ρίνστρεμ, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα ενόψει της ρεβάνς, καθώς δεδομένα δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ρόσενγκρεν, αλλά και στους τραυματίες Βέκια, Μόισαντερ, Τίνερχολμ και Λεβίτσκι.

Οι απώλειες ωστόσο πιθανότατα να μην τελειώνουν εκεί. Την τελευταία στιγμή άλλωστε φαίνεται να προστέθηκε ένας ακόμα πονοκέφαλος με τον 22χρονο μέσο Σεμπάστιαν Νανάσι, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και κρίνεται αμφίβολος για τη ρεβάνς της Τούμπας (13/8).

Ο Νανάσι μάλιστα είχε χριστεί σκόρερ στο πρώτο ματς μεταξύ των δυο ομάδων, όταν είχε δώσει προσωρινά το προβάδισμα στην ομάδα του για το 2-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα