Ο ΑΠΟΕΛ έτοιμος για το τέλειο ματς!

Ο ΑΠΟΕΛ έτοιμος για το τέλειο ματς!

Newsroom
apoel_slovan
Ο ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμος να γράψει ιστορία το βράδυ της Τρίτης (13/8) κόντρα στη Σλόβαν, θέλοντας μαζί με τον κόσμο του να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 και να πάρουν την πρόκριση στα Playoff του Champions League.

Το βράδυ της Τρίτης (20:00), το ΓΣΠ θα γίνει η αρένα όπου ο ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει να γράψει τη δική του ποδοσφαιρική ιστορία, απαντώντας με αποφασιστικότητα και πάθος στην ήττα από τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα. Με το 0-2 να βαραίνει τους ώμους των παικτών, η πρόκληση είναι μεγάλη, αλλά το στοίχημα ακόμα μεγαλύτερο: η πρόκριση στα play off του Champions League.

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να υπερβεί τον εαυτό του, να παίξει το τέλειο παιχνίδι, ένα παιχνίδι που θα μείνει αξέχαστο στις καρδιές των οπαδών του. Κάθε παίκτης που θα βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να δώσει τα πάντα, χωρίς εκπτώσεις, χωρίς δικαιολογίες. Ο προπονητής, με τις στρατηγικές του αποφάσεις, και οι ποδοσφαιριστές, με το πάθος και την αφοσίωσή τους, οφείλουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, αγγίζοντας τα όρια των δυνατοτήτων τους.

Όμως, η δύναμη του ΑΠΟΕΛ δεν περιορίζεται μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Οι φίλοι της ομάδας, αυτοί οι «αφανείς» ήρωες, θα αποτελέσουν το μεγάλο όπλο, δίνοντας την ώθηση που χρειάζεται ο σύλλογος για να κατακτήσει τη νίκη. Με την παρουσία τους, τη φωνή τους και την αφοσίωσή τους, θα μετατρέψουν το ΓΣΠ σε καμίνι, δημιουργώντας ατμόσφαιρα που θα φοβίσει τον αντίπαλο και θα δώσει φτερά στους παίκτες.

Η νύχτα της Τρίτης μπορεί να είναι μια νύχτα θριάμβου. Με την απόλυτη συγκέντρωση και τη μαχητικότητα, ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να κάνει την ανατροπή και να ανοίξει διάπλατα την πόρτα για τα play off του Champions League. Οι φίλαθλοι και οι παίκτες μαζί, ως μία γροθιά, μπορούν να γράψουν νέα σελίδα δόξας για τον σύλλογο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα